De belangrijkste troeven van onze palletwikkelaars zijn hun gebruiksgemak, hun hoge graad van afwerking en hun bedrijfszekerheid. Deze verpakkingsmachines om pallets in te wikkelen met folie zijn een vaste waarde geworden in veel bedrijven. 

Bij Tespack moet het eindresultaat steeds hetzelfde zijn: een pallet perfect stabiel verpakt krijgen met een minimum aan folie.

Al onze wikkelmachines zijn opgebouwd uit hoogwaardige onderdelen om de klant jarenlange zekerheid te bieden zoals: Sick fotocellen, Siemens of Omron PLC sturing, SEW of Coël motoren en Festo luchtdrukcomponenten. Andere merken zijn beschikbaar na overleg en op vraag van de klant.

De aangeboden toestellen zullen steeds volgens CE normering opgebouwd worden en voorzien worden van veiligheidshekwerk en inloopbeveiliging.

Tespack voorziet eveneens in aangedreven conveyors, kettingbanen of lamellentransport en dit indien nodig in combinatie met liftsystemen, 90° opsteling of andere op wens gemaakte transportsystemen.

Draaiplateauwikkelaars

Geschikt voor inbouw in geautomatiseerde verpakkingslijnen, uitvoering naar gelang afmetingen pallet, prestretch tot 300%, programmeerbare roping,  grijp- en snijsysteem folie en folielas voor sliertvrije afwerking. Uitbreiding mogelijk met automatische topvelapplicator en aandrukplaat.

Draaiarmwikkelaars

Roterend rond de lading maken deze zich uitstekend geschikt voor zware of onstabiele ladinge en hoge output van pallets. Uniek grijp-en snijsysteem folie, programmeerbare roping, prestretch tot 300 %,  uniek calculatiesysteem voor de afgifte van de folie maken dat deze rotatiearm ieder pallet stabiel en volgens de nieuwe normering kan verpakken.

Ringwikkelaars

Hypermoderne ringwikkelaar met bluetooth data uitwisseling, carbon ring, infrarood aflassysteem folie. Geschikt voor zeer hoge output pallets. Kan uitgerust worden met aandrukplaat en topsheetdispensor. Uitvoering volgens afmetingen van de pallets.