Intern producttransport

 

Technische tekening ringwikkelaar + conveyors

Als integrator van automatische verpakkingsmachines is het een must om de klant kwalitatieve transportsytemen voor zijn product te kunnen aanbieden, deze zijn immers in veel gevallen noodzakelijk voor of na de verpakkingsmachines. De sectoren waar wij onder andere actief zijn: overslagcentra, distrubutiecentra, productiebedrijven, onderdelencentra en groothandel.

Producttransport van A naar B kan op allerlei manieren gebeuren binnen een bedrijf. Het heeft tot doel de verpakkingsketting niet te onderbreken, de snelheid en efficiëntie ervan te waarborgen en het personeel niet extra te belasten.

Tespack kan een compleet gamma mogelijkheden aanbieden voor intern producttransport van zowel pallets, dozen, kratten, stukgoed,...

Wij beschikken over rollenbanen, bandtransporteurs, kettingtransporteurs, rollenbanen en segmenttransporteurs. Deze kunnen uitgevoerd worden in bochten, of met liftsystemen daar waar de toepassing dit vraagt. Doordat al deze systemen modulair op te bouwen zijn garanderen wij aan de klant een oplossing perfect op maat.

Bijhorend bieden wij ook nog andere buffer- en opslagsystemen en brugconstructies aan om een vlotte werking op de werkvloer te garanderen. Raadpleeg onze specialisten over alle mogelijkheden van onze interne transportsystemen.

 

                                       Ringwikkelaar en lamellentransport + rollenbaan 

        Pivoterende overgang rollenbaan-ketting         Palletinvoer transpallet of elektrische lifter         Wandelplaten over rollenbaan

        Aangedreven rollenbaan         Bandtransporteur met meenemers         Kettingtransporteur met bocht en knik